Urimi i stafit te shkolles per 7 Marsin, dita e mesuesit

Si çdo vit 7 Marsi na gjen sëbashku me arritje e suksese. Sot duke festuar urojmë njeri tjetrin për misionin tonë të shenjtë e sublim. Urimet janë të ndërsjellta edhe me nxënësit tanë që në këtë ditë të shënuar nuk munguan lulet shumëngjyrëshe të dhuruara prej tyre.
Urime dhe realizime të suksesshme në punën tuaj mësues të shkollës Tregtare. Urime drejtorisë për mbështetjen dhe përkushtimin!