Perla e Detit, mars 2018

Për të dytin vit në radhë, nxënësit e shkollave të mbështetura nga projekti “Aftësi për Punë” vlerësohen me çmime në konkursin ndërkombëtar të kulinarisë “Perla e Detit” (Biser Mora), i cili u zhvillua në Split të Kroacisë nga 21 në 23 Mars 2018.

 

Fituesit nga shkolla Tregtare Vlorë: Klarida Bitaj, nxënëse në klasën e 13-të dhe praktikante tek restorant “Pulëbardha” Luçiano Daupaj, nxënës në klasën e 12-të dhe praktikant tek hotel restorant “Paradise”