Aktivitete

GASTRO 4/ MEDALJE ARGJENDI PËR NXËNËSIN ALTIN SHAMETAJ

VLERËSIME MAKSIMALE PËR NXËNËSIT E TREGTARES/ MEDALJE ARGJENDI PËR NXËNËSIN ALTIN SHAMETAJ Edicioni i katërt ndërkombëtar i gastronomisë "Gastro Alb 4" në Tiranë, organizuar në Expocity, solli në shkollën tonë medaljen e argjendtë, kategoria "Junior individual" në kuzhinë. Ka qenë nxënësi Altin Shametaj, ai i cili e ka rrëmbyer këtë trofe midis shumë konkurentëve, duke [...]

Urimi i stafit te shkolles per 7 Marsin, dita e mesuesit

Si çdo vit 7 Marsi na gjen sëbashku me arritje e suksese. Sot duke festuar urojmë njeri tjetrin për misionin tonë të shenjtë e sublim. Urimet janë të ndërsjellta edhe me nxënësit tanë që në këtë ditë të shënuar nuk munguan lulet shumëngjyrëshe të dhuruara prej tyre. Urime dhe realizime të suksesshme në punën tuaj [...]

Nisma e Tregtares/ “Une e dua me shume nenen time”

Sot, në ditën ndërkombëtare të gruas, për herë të parë, në kuadër të 8 marsit 330 nxënës të shkollës Profesionale Tregtare, Vlorë, kanë shpërndarë në instastory selfie me nënat e tyre me shprehjen "unë e dua më shumë nënën time", është kjo një nisëm që është shpërndarë edhe në profile të tjera duke sensibilizuar "Jo dhunës", [...]

Delegacioni gjerman viziton shkollen Tregtare

Z. Reiner Bones, Anëtar i këshillit bashkiak (Partia Demokristiane), Kryetar i Bordit i Ndërmarrjes së Energjisë të Qytetit të Bocholt, Kryetar i Komisionit të "Binjakëzimeve dhe Marrëdhënieve Ndërkombëtare" të Qytetit të Bocholt, ka vizituar sot shkollën Tregtare, i shoqëruar nga një delegacion i ardhur nga Gjermania. Z. Bones është shoqëruara nga kryetari i Bashkisë së Vlorës [...]

Trinomi shkollë-biznes-prindër

Trinomi shkollë-biznes-prindër, zhvilloi sot takimin në ambjentet e shkollës Tregtare ku nxënësit lidhën kontratat e zhvillimit të praktikave profesionale me biznesin. Në fund të takimit për të ftuarit u shtrua një koktejl i përgatitur nga vetë nxënësit.

Një vizitë në Shtëpinë e Foshnjës Vlorë

Një vizitë në Shtëpinë e Foshnjës Vlorë nga nxënësit e shkollës Tregtare. Këta fëmijë nuk i kanë të gjitha kushtet që ne kemi, por kanë një zemër të madhe me dashuri pafund për të gjithë Këta fëmijë janë vetë dashuria njerëzore, na bëjnë të reflektojmë dhe të bëhemi njerëz më të mire.

Kompanite e sigurimit

Janë kompanite e sigurimit, më të mirat në Shqipëri që tashmë do të mirëpresin nxënësit e profilit Sigurime, drejtimi Ekonomi-Biznes në shkollën Tregtare. Me bindjen se nxënësit tanë do të mësojnë shumë prej jush, shprehim falenderimet për kompanitë lider të sigurimit! Albsig Intersig Atlantik Sigma Sigal

Nxënësit e Dëgës Ekonomik

Nxënësit e Dëgës Ekonomik sot në Universitetin “Ismail Qemali” për të parë nga afër funksionimin e këtij institucioni të lart arsimor.

Dhuro jo vëtëm ushqim por dhe dashuri.

Një ditë ndryshe me të moshuarit e qytetit ashtu sic këta profesionistë dinë të dhurojnë jo vëtëm ushqim por dhe dashuri.

“Java e Praktikave Profesionale”

“Java e Praktikave Profesionale” organizohet në kuader të “Javës Evropiane të Aftësive Profesionale”. Kjo javë përfaqëson një seri aktivitetesh, që do të zhvillohen nga data 5 deri në 9 Nëntor në ambjentet e shkollës, pranë bizneseve partnere dhe institucioneve të lidhura me profilet që ne ofrojme. Qëllimi i këtyre aktiviteteve është promovimi i rëndësisë së [...]

Panairi i Aftesive, prill 2018

Në pjesëmarrjen e Panairit të Aftësive në Tiranë. Stenda e shkollës Tregtare  e arreduar nga nxënësit e shkollës . Diferenca është çelësi i suksesit

Metoda Bashkëkohore 

Nxënësit e mrekullueshëm të shkollës 9 vjeçare ” Zenel Murro”duke parë dhe ndjekur nga afër një orë ndryshe në Gjeografi. Metodat bashkëkohore si dhe ambietet e bukura të saj janë në dispozicion të tyre për të garantuar një të ardhme të suksesshme.