Çmimet

GASTRO 4/ MEDALJE ARGJENDI PËR NXËNËSIN ALTIN SHAMETAJ

VLERËSIME MAKSIMALE PËR NXËNËSIT E TREGTARES/ MEDALJE ARGJENDI PËR NXËNËSIN ALTIN SHAMETAJ Edicioni i katërt ndërkombëtar i gastronomisë "Gastro Alb 4" në Tiranë, organizuar në Expocity, solli në shkollën tonë medaljen e argjendtë, kategoria "Junior individual" në kuzhinë. Ka qenë nxënësi Altin Shametaj, ai i cili e ka rrëmbyer këtë trofe midis shumë konkurentëve, duke [...]

“I Riu i Vitit”

Arbër Azizaj, nxënës i vitit të tretë në degën Ekonomik është vlerësuar me çmimin i "Riu i Vitit" për kontributin e çmuar si vullnetar i Qendrës Rinore. Shembull frymëzimi ky, për gjithe të rinjtë dhe vlerë e shtuar e shkollës Tregtare! Nxënes si Arbëri jane krenaria jonë.

“Gastro 2 Albania”

Përfundon konkursi i kuzhinës Gastro 2 Albania, i cili u zhvillua në Tiranë. Jemi shumë krenar për nxënësit e shkollës tonë të cilët kanë fituar cmime të shumta Kategoria Picajol, Vendin i parë - Sulceniko Nikas Vendin e dyë - Klevi Myrto Vendi i tretë - Kevi Shimi. Kategoria Kuzhinë Medalje bronxi - Luis Kapaj [...]

Perla e Detit, mars 2018

Për të dytin vit në radhë, nxënësit e shkollave të mbështetura nga projekti “Aftësi për Punë” vlerësohen me çmime në konkursin ndërkombëtar të kulinarisë “Perla e Detit” (Biser Mora), i cili u zhvillua në Split të Kroacisë nga 21 në 23 Mars 2018.   Fituesit nga shkolla Tregtare Vlorë: Klarida Bitaj, nxënëse në klasën e [...]

Alb Cook Fest 2018

Dy çmimet e kategorisë “Picajol” në ‘Alb Cook Fest 2018‘ rrëmbehen nga nxënësit  e shkollës tonë. Urime Jurgen Bracellari  për Medaljen Bronzit! Urime Kejsi Salaj për Medaljen e Argjendtë! Ndërkohë që prisnim ndarjen e çmimeve, Kejsi Salaj, nxënës në vitin e III-të të Shkollës ‘Tregtare’ Vlorë, mori një ofertë pune nga një piceri në Vlorë, pronari i së cilës […]