“Gastro 2 Albania”

Përfundon konkursi i kuzhinës Gastro 2 Albania, i cili u zhvillua në Tiranë. Jemi shumë krenar për nxënësit e shkollës tonë të cilët kanë fituar cmime të shumta Kategoria Picajol, Vendin i parë – Sulceniko Nikas Vendin e dyë – Klevi Myrto Vendi i tretë – Kevi Shimi. Kategoria Kuzhinë Medalje bronxi – Luis Kapaj dhe Marjo Elmazaj.