Histori Suksesi

HOTEL “DUKA”, INTERVISTË ME NXËNËSIT PËR PRAKTIKAT PROFESIONALE

Një prej intervistave të praktikantit, shkolla Tregtare, është vetëm në vitin e parë nga Z. Adhurim Duka. Procesi i intervistimit është shumë i rëndësishëm për të nisur praktikën profesionale, vecanërisht në shkollat e Arsimit Profesional . Procesi i rekrutimit nga bizneset për nxënësit praktikantë është shumë i domosdoshëm pasi bënë të mundur rritjen e interesit nga ana […]

Java e gjuhës italiane

Me rastin e javës së gjuhës italiane në botë, nxënësit e shkollës tregtare shkëlqyen me performancën e tyre, në maratonën e artit dhe poezisë italiane. Në fund të aktivitetit nxënësit u falenderuan nga vetë konsullja znj. Luana Micheli, e cila ju dorëzoi edhe certifikatën për pjesëmarrjen në këtë aktivitet.

Promovimi i vlerave të qytetit të Vlorës

Promovimi i vlerave të qytetit tonë ka impenjuar sot nxënësit e klasave te 11-ta të cilët kanë shpërndarë fletëpalosje me informacione të ndryshme në gjuhën italiane. Në fokus kanë qënë vlerat turistike që përmban Qarku i Vlorës. Konsullja e Italisë në Vlorë e ka vlërësuar punën e kryer nga nxënësit për të informuar miqtë e parë të ardhur në Vlorë. Ndërkohë grupet e Festivalit Folklorik të ardhur nga Italia, Greqia, Kina dhe vende të tjera, mbrëmjen […]