Java e gjuhës italiane

Me rastin e javës së gjuhës italiane në botë, nxënësit e shkollës tregtare shkëlqyen me performancën e tyre, në maratonën e artit dhe poezisë italiane. Në fund të aktivitetit nxënësit u falenderuan nga vetë konsullja znj. Luana Micheli, e cila ju dorëzoi edhe certifikatën për pjesëmarrjen në këtë aktivitet.