Një vizitë në Shtëpinë e Foshnjës Vlorë

Një vizitë në Shtëpinë e Foshnjës Vlorë nga nxënësit e shkollës Tregtare. Këta fëmijë nuk i kanë të gjitha kushtet që ne kemi, por kanë një zemër të madhe me dashuri pafund për të gjithë Këta fëmijë janë vetë dashuria njerëzore, na bëjnë të reflektojmë dhe të bëhemi njerëz më të mire.