“I Riu i Vitit”

Arbër Azizaj, nxënës i vitit të tretë në degën Ekonomik është vlerësuar me çmimin i “Riu i Vitit” për kontributin e çmuar si vullnetar i Qendrës Rinore. Shembull frymëzimi ky, për gjithe të rinjtë dhe vlerë e shtuar e shkollës Tregtare! Nxënes si Arbëri jane krenaria jonë.