Trajnime

Biznesi vjen tek ne

Biznesi vjen tek ne Përfaqësues tësipermarrjeve turistike në qytetin e Vlorës sot në një takim informues me nxënësit e profilit Guide Turistike. Një mundësi e mirë për guiderët profesionistë të shkollës Tregtare.

Java e Rinisë

Në kuadër të Javës së Rinisë shkolla Tregtare në bashkëpunim me D.R.K.K-Vlorë dhe Qendrën Rinore, zhvilluan në ambientet e kësaj të fundit takimin "Jepi vlerë kohës tënde", me të rinj të shkollave “Tregtare”, “Qemal Ataturk” dhe “Avni Rustemi”. Ky takim, jo vetëm informues por edhe dialogues midis panelit dhe të rinjve, pati në fokus tregun [...]

Shkolla Pranverore e Lidershipit , maj 2018

Shkolla Pranverore e Lidershipit, organizuar në data 18-20 maj në Dhermi nga Universiteti Europian i Tiranës, ishte një tjetër aktivitet ku shkolla jonë u përfaqësua denjësisht nga nxënësit e klasës XII, dega Ekonomi. Isa Llanaj dhe Reidjon Lako të cilët u përzgjodhën për të marrë pjesë në këtë aktivitet duke fituar aftësi dhe eksperienca të punës në grup.